OMG! I'm fashionblogging, lizm

Eller fashionblogging og fashionblogging... En sannhet med modifikasjoner i og med at jeg ikke er spesielt opptatt av whats hot and whats not, og i alle fall ikke å blogge om det. Men jeg velger likevel å vise favorittantrekket som jeg hadde på meg i går, men det er fordi jeg syns det er litt morsomt. So here goes:

aixusen 070

Sånn ser det ut når det henger på soveromsdøra mi. Det er to kjoler fra Indiska (Oransje kjole under den sorte), belte med skinnrose, oransje veske jeg har kjøpt i Hammerfest, og et oransje sjal fra Vero Moda.
...Og sånn så det ut når jeg hadde det på meg på Madonnakonserten for to uker siden. Da kombinert med knallgrønne fotballstrømper fra Kautokeino IL, sjokkrosa veske og sorte sko fra HM og sorte tights som jeg kjøpte i en beachsjappe i Bulgaria i fjor. Ja, og selvsagt en skikkelig tacky paraply kjøpt på Storo-senteret rett før konserten... (droppa paraplyen og den rosa veska i går da)

madonnakonsert

Kvelden i går var veldig koselig. Dro ut med gode venner og så litt på livet. Bra liv :) Gadd ikke å fylle kroppen med alkoholholdig væske denne helga, siden jeg skal trene i dag (Shit, når ble jeg så seriøs lizm??)...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

31, Alta

Gla'jente fra Finnmark som elsker å løfte tunge ting, og kan skrotløftinga settes i system i form av konkurranser i styrkeløft eller strongman -er jeg ei lykkelig lykkelig tøtta :) Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits