OMG -jeg interiørblogger!

Det svært få vet, er at jeg har en hemmelig passion for interiør og stæsj. For noen uker siden gikk det faktisk så hett for seg at jeg startet en egen interiørblogg. Jeg!?! Interiørblogg?!?! Ja, du leste riktig. Men det prosjektet har jeg nå lagt død. Min interiørinteresse er nemlig ikke såååå altoppslukende at jeg kan fylle en hel blogg med det, hehe. I stedet får det dryppe litt interiørgreier i denne gjenopplivede bloggen.

I to og et halvt år har jeg bodd i den leiligheten jeg holder til i nå, og først nå i jula fikk jeg ordnet meg et teppe til stua. Treig? Jeg?? Eeeeh, jah... Men jeg har liksom aldri funnet et teppe som passer inn i min retro-kitch-etnisk-glæm stue. Jeg fikk et teppe av mamma i julegave, men det passet ikke inn til tross for at at det hadde oransje mønster. Heldigvis fikk jeg byttet teppet (no offence, mamma!) til noe som var mer meg. Til tross for at jeg egentlig jaktet på et "korthåret" teppe som var grønt eller oransje, forelsket jeg meg fullstendig i en rufsete og rosa sak som var plassert i teppebutikkens barneavdeli... ehhh... glamouravdeling.
Teppet fant sin plass foran min grønne retro-kitche loppis-sofa og under mitt hvite 80-talls bord. Duken bandt teppet og sofaen (og resten av verden) sammen i perfekt harmoni.
Mitt eneste skår i gleden var at jeg ikke hadde rosa puter. Og da heller ikke byens interiørforetninger hadde rosa puter til meg, fant jeg ut at jeg måtte sy noen selv. Stoffet fant jeg på Jysk; nervøs fløyel i fem meters pakke.
Etter litt måling og klipping, var det bare å sy et par sømmer -og tadaaaa -tre puter var ferdig. Holdt på med en fjerde også, men gikk dessverre tom for sytråd halvveis. Putene ble laget ved at stoffet ble brettet i to, sydde to av kantene, og knøt den fjerde enden (jeg kan ikke sy glidelås -åkkej!?!?!). På grunn av knuten fikk putene et ganske unikt utseende.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

31, Alta

Gla'jente fra Finnmark som elsker å løfte tunge ting, og kan skrotløftinga settes i system i form av konkurranser i styrkeløft eller strongman -er jeg ei lykkelig lykkelig tøtta :) Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits