Søndag på mandag

Siden jeg måtte jobbe fredag kveld og søndag, har jeg hatt søndag i dag. Det har betydd at jeg har sovet leeeenge -i alle fall til klokken ti, pluss at jeg har dasset rundt i min aller slappeste joggebukse. Frokosten besto forresten av ei pære og en neve paprikapotetgull. Nice! Ellers har jeg gjort fint lite, kun vasket noen maskiner klær og begynnt på oppvasken som har stått på benken i en travel/lat uke. Vurderte sterkt å dra å trene, men siden jeg nøs og hadde en rennende nese fant jeg ut at jeg var for syk til det. Søndagslatskap kalles det.
Lørdag var fylt med en god dose holoi. Vin, bra jenter og et fjøs er en finfin oppskrift på en trivelig lørdagskveld, og da klokken tikket over i søndag dro vi på pianobar. Gjett hvem som gaula av full hals... Eeeeh, sikkert ikke så vanskelig å tenke seg til at det var undertegnede...
Heldigvis var jeg (relativt) morgenfresh da jeg skulle på jobb morgenen etter. Det var skikkelig stas å få intervjue en av landets beste fotballspillere. Mindre stas var det at trusa jeg hadde på satt litt feil slik at jeg samtidig hadde tidenes trusesig...

Min søte lille niese Sara Lise fyller forresten tre år i dag. Gratulerer med dagen søta! Gleder meg til å møte deg igjen!!
2 kommentarer

f

02.feb.2010 kl.16:32

hehe jeg vet ikke hvordan du fant meg men jeg måtte flire . Scrolla kjapt nedover her og flirte mer, ER alle fra Sarp like " sprø" , Har venner derfra som står i stil .

Om trening smitter så kan du vennigst sende litt , helst i går . takk for at du følger

HA en fin uke , med og uten knebøy:::

heidinilima

02.feb.2010 kl.18:31

Jeg fant deg fordi du nylig har vært inne på en av mine andre blogger som jeg holder på å legge ned -og du ville ha adressen til min "nye" blogg. Ringer det en bjelle?

Litt sprø må man være -livet er alt for kort til å gå rundt å være kjip ;)

Håper du også har en finfin uke.

Klem fra "Superwoman"

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

31, Alta

Gla'jente fra Finnmark som elsker å løfte tunge ting, og kan skrotløftinga settes i system i form av konkurranser i styrkeløft eller strongman -er jeg ei lykkelig lykkelig tøtta :) Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits