Tiårets første intervalløkt

I dag trosset jeg kvalme, dørstokkmil og et kranglete kne og tok meg ei økt på Spenst. I og med at jeg ikke har vært der på en halv evighet (det vil si i høst en gang), ble det en typisk restitusjonsøkt.

Intervall på tredemølle: 20 minutter
Brystpressmaskin: 60kg x 8/8/8/8
Skulderpressmaskin: 60kg x 8/8/8/8
Tricepsnedpress: 100kg x 10/10/10/10

Vurderte å leke litt med hantler også, men så kom jeg på at jeg jeg synes det er kjedelig -så da gadd jeg ikke det.

Note to self: Ikke handle når man er nytrent og har ulvehunger!! Da blir det tortillawraps til middag i stedet for noe superfornuftig som fisk og dampkokte grønnsaker (ikke at jeg noen gang har laget fisk og dampkokte grønnsaker...Prøvde meg bare på litt selvskryt, hehe).

I mårra skal jeg til tannlegen. Gleder meg ikke! Har nemlig en smule tannlegeskrekk og har ikke besøkt tanntorturist på åresvis. Håper de har vett til å dope meg ned -for jeg kan slå hardt om jeg må!

Jeg løfter heller 150kg over hodet enn å borre hull!

Bildene ble tatt i Havøysund i begynnelsen av oktober da jeg dekket strongmankonkurransen Norges Sterkeste Lag og Nord-Norges Sterkeste Mann. Måtte jo bare prøve meg på øvelsene til mannfolka :) Hadde aldri trodd jeg skulle klare å presse opp tønnene, men det gikk. Flere ganger!
Én kommentar

Unknown

02.feb.2010 kl.18:57

Oi, du må jaggu være sterk!

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

31, Alta

Gla'jente fra Finnmark som elsker å løfte tunge ting, og kan skrotløftinga settes i system i form av konkurranser i styrkeløft eller strongman -er jeg ei lykkelig lykkelig tøtta :) Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits