Overlevde tanntorturisten

Tannlegebesøk er ikke gøy. Sånn er det bare! Så det var ikke med glede at jeg i dag hadde min første visitt på sånn omtrent titusen lysår. Allerede da det skulle taes bilder inni kjeften krøllet det seg til, og jeg måtte bruke film i samme størrelse som barn bruker fordi jeg ikke taklet de for voksne. Og jeg som trodde jeg var sååå stor i kjeften... Heldigvis ble bildene greie, slik at jeg slapp å ta de på nytt. Dessverre viste bildene at jeg hadde fem hull eller no -men det viste jeg jo. Hadde nemlig i forkant sjekka status med å putte et lite sminkespeil i kjeften (Hvah? Gjør ikke alle slikt??). Tannpleiedama konstaterte at det måtte noen omganger med borr og sparkel til for å få fikset faenskapet, så jeg skal tilbake to ganger neste uke og to ganger uka etter. Skrekk og gru! Lurer på om det går an å be om full narkose under borringa?!?! Har aldri borret før, men jeg gruer meg som faen. Jeg vet jeg får bedøvelse, men bare tanken på lyden fra borren og den surklegreia gjør at jeg får vondt i margebeinet. Narkose -ja takk!!

Etter å ha pleiet traumene fra tannlegebesøket noen timer, dro jeg på trening. Også i dag ble det 20 minutter intervall + styrke. Denne gangen rygg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

31, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits