Kronisk rastløs

Jeg har bestandig vært skikkelig rastløs av meg. Vil gjøre alt -og da helst samtidig, og gjerne i går. Det fører ofte til at jeg begynner på prosjekter som jeg ikke klarer eller gidder å fullføre -som for eksempel det teite interiørbloggprosjektet http://lavidaexentrica.blogspot.com som ligger brakk etter bare en ukes drift eller noe. Det virket som et genialt og nødvendig prosjekt der og da, men nå ser jeg jo at det var litt vel ambisiøst og unødvendig -sååååå stor er ikke min interiørinteresse liksom.
Nå er jeg rastløs på vegne av denne bloggen. Hva skal jeg gjøre med den? Hva vil jeg si/formidle? Og ikke minst hvor skal jeg ha den (her på blogg.no, bloglovin, wordpress eller bloggbyen?) ?? Sånn går nu dagan...
Jeg får vel egentlig bare være glad for at det er slike "verdensproblemer" som surrer i huet mitt, og ikke noe verre. Føler meg heldig sånn, bare så det er sagt.
Hva var det egentlig jeg ville si før jeg rota meg bort i en digresjon? Rastløs ja... Kjenner jeg har litt maur i ræva nå, så jeg får vel fortsette pakkinga. Skal nemlig til Hammerfest på samling med Finnmark Journalistlag. Det blir sikkert kjempekos. Skal kjøre over fjellet sammen med ei nydelig venninne. Gleder meg til den turen! (Fikk dessverre ikke lastet ned Britney på ipoden, Kari :-/ )
Ellers er det lite nytt herifra. Har jobbfri i dag, så jeg bare surrer rundt hjemme. Prøver å shine leiligheta. Har jo bursdag på tirsdag, så det bør være litt ordnings til da.
Ha en strålende helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

31, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits