Min nye venn tannlegen

"Tanna er mye bedre nå enn den var slik Gud skapte den", proklamerte jeg med et fårete glis da tannlegen var ferdig med å fikse den vonde blåtanna mi. Nå skal det sies at jeg hadde tatt en dose Sobril mot tannlegeskrekken før han begynte å styre i kjeften min, så jeg var i meget godt slag. Vitser og teite kommentarer satt løst fra min side for å si det sånn. Det er helt merkelig hvordan en liten pille kan gjøre en så forjævlig kjip ting som tannlegetime til et fantastisk eventyr. Selv det å drikke vann med bedøvd overkjeft (og nese!!) ble en helt fantastisk opplevelse -men slikt er jo artig med eller uten pille! Dessverre fikk jeg ikke flørtet meg til gulltann, ei heller fikk jeg beholde diamantborren...
"Vet du ka. I går kveld straffet jeg deg med å drikke brus!" Jadda, det manglet som sagt ikke på teite kommentarer fra min side... Jeg er helt sikker på at han gleder seg skikkelig til vår neste date på onsdag!

Selv om jeg og tannlegen er best buds, er nok ikke jeg og fastlegen det. I alle fall ikke nå lenger. For da jeg besøkte han for en liten sjekk mandag, spurte jeg så pent om jeg kunne få full sykemeling under OL. Tror du ikke han nekta! "OL-sendingene går på kvelden, så du vil fint klare å jobbe under OL", svarte han. Dustelegen!!

Bortsett fra dette, har det vært good-times. Tirsdag hadde jeg bursdag (hipp hipp) og trivelig kaffebesøk. Eller te- og brusbesøk er vel en bedre beskrivelse på morroa, i og med at jeg ikke gadd å finne frem kaffetrakteren skapet, til tross for at jeg hadde kjøpt inn kaffe spesielt for denne kvelden... Men kake hadde jeg bakt! To stykker faktisk. Krydderkake med banan og fersken + rosa bringebærglasur. De så ikke ut i måneskinn, hehehe! Heldigvis hadde jeg høflige gjester som påsto at kaka smakte godt likevel. Gaver fikk jeg også. Blant annet en fænsi Vera Wang-tallerken, vin, vinglass (Grand Cru), lysholdere, sjokoladeoverdose, selvsydd sminkepung og en utrolig lekker termos. Bursdager er bra!

Og sist helg var jeg i Hammerfest på samling med Finnmark Journalistlag. Det var kjempeinteressant og veldig veldig sosialt og morsomt. Det er alltid trivelig å møte kollegaer fra andre deler av fylket. Gleder meg allerede til samlinga i 'sjogas til høsten :) 412/401 sier jeg bare!! (intern)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits