Livet er en gave!

På mange måter har jeg startet litt med blanke ark dette året. Den lidelsen/sykdommen som holdt på å drepe meg nå sist høst er nemlig under kontroll. Det har vært en hard kamp, men jeg klarte det. Jeg overlevde og det er jeg svært takknemlig for. Jeg er takknemlig for hver morgen hvor jeg kan åpne øynene og strekke på kroppen. Vite at jeg er frisk nok til å kunne takle de utfordringene livet gir meg. Joda, jeg er fortsatt merket av kampen. Har arr både på innsiden og utsiden, men det gjør ingenting. Arr blekner nemlig med tiden. Det er selvsagt fint om de blir usynlige, men jeg gråter meg ikke i søvn om de ikke forsvinner -for de er bare synlige bevis på at jeg kjempet. Og vant.

I disse dager holder jeg på å ta noen grep for å kunne leve livet på en måte som er bedre for meg. Jeg skal fjerne visse stressmomenter, samt tilføre noe som skal gjøre livet vakrere, morsomere og mer komfortabelt.
Livet er nemlig for kort til å gå rundt å ha det kjipt!

Jeg håper du får en fortryllende nydelig dag! Carpe diem!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits