Laksedronning i år også

I år som i fjor ble jeg plukket ut blant de aller første til å kjøpe fiskekort i Altaelva. Her i Alta er laksekorttrekninga en hæppening på nesten lik linje med OL og melodi grand prix. Fullstendig hysteria -og mange går nærmest inn i en dyp depresjon dersom de ikke plukkes ut til å kjøpe laksedøgn. Totaly crazy med andre ord.
Selv er jeg ikke spesielt inne med de fiskegreiene, men jeg henger meg med på sirkuset for underholdningens del. Dessuten er det jo alltids koselig å sitte rundt et bål ved elva og grille pølser...
I fjor var min onkel Johannes med på moroa, mens i år er det onkel Halvor som får svinge med stanga. De to brødrene er fullstendig laksefiskefantaster -og onkel Halvor ertet nesten på seg hjerteinfarkt (helt sant! Han måtte på sykehuset) i går bare ved tanken på laksekorttrekninga. Lord knows hvordan det hadde gått hvis han ikke hadde blitt sjekka på sykehuset umiddelbart, og han i dag hadde fått beskjed om at både jeg og mamma får kjøpe laksedøgn og han er oppført som fisker på begge. Det kunne endt tragisk!

I år som i fjor skal Ingvild (i bakgrunnen) være med når jeg har laksedøgn.
Ellers går lavkarbolivet greit. Jeg er fortsatt hissig, men litt mindre margesur. Spisinga går greit, og det er digg å slippe den ulvehungeren man ofte får som karbospiser.

Lavkarbomeny dag #2
Frokost: 4 ostekjeks med ost, skinke, paprika og tomat
Lunsj: Kyllinglår og avokado
Mellom: En halv Atkinssjokolade etter jobb
Middag: Koteletter med brokkoli, blomkål, paprika, løk og saus av fløte og sambal oelek
Kvelds: Regner med at det blir ostekjeks med ost og skinke eller middagsrester

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits