Minus 1,7kg

For moroskyld testa jeg vekta i morges. Sånn bare for å se om kostholdsendringa hadde noe effekt -opp eller ned. Ble bra stor i øynene da jeg så at jeg hadde gått ned 1,7kg siden tirsdag. Nesten to kg på to dager. Ikke dårlig. Nå må det sies at det mest sannsynlig er vannvekt som har sklidd av som følge av kuttingen av karbohydratene, men artig er det likevel.
Maten har gått sånn passe greit i dag. Har holdt meg unna carbs, men jeg har vært litt lite strukturert. Allerede fra morgenen av ble ting litt forskyvet, menmen, jeg halte det sånn passe greit i land.

Lavkarbodag #3
Før frokost: En kvart agurk
Sein frokost (på jobb): 4 ostekjeks med ost og skinke
Lunsj: Kyllinglår og avokadosalat
Etterjobbsnack: En liten pose baconscor + en neve frosne bringebær (mmmm, hveragsluksus!)
Middag: Koteletter med blomkol, brokkoli, sopp, paprika, løk og sambal oelekfløtesaus
Kvelds: Droppes pga sein middag. Eller kanskje jeg tar litt mer bringebær...


Sitter nå å vurderer om jeg skal dra på premierefesten til filmen Kurt Josef Wagle. Vet det er mye kjentfolk som skal (no shit siden det stortsett er samme gjengen jeg jobbet med i Kill Buljo) så det hadde jo vært litt kos da, men er litt sliten etter å ha vært ganske så søvnløs i natt. Får se hva som skjer...

Bilde tatt da jeg og Kurt Josef Wagle regissør Tommy Wirkola ble intervjuet av Liss på Sommeråpent i sommer. Jeg ser litt skeptisk ut synes jeg, hehe.


2 kommentarer

Sara Johanne

04.mar.2010 kl.20:38

Sånt er alltid gøy :D

heidinilima

06.mar.2010 kl.17:42

Jeppjepp. Det gir god motivasjon til å fortsette :)

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits