Ytterligere ned

Selv om jeg føler at jeg bare vaser og spiser alt for mye tull, peker nåla på badevekta nedover. NÅ kan jeg si at jeg har gått ned to kg siden tirsdag. Må si jeg ikke er sur for dette! Lavkarbo rules!

Jeg må innrømme at gårsdagen ble et møl matmessig, men jeg rodde det i land til slutt på et vis.

Lavkarbodag #4
Frokost: Skyr med fløte, 1/3 agurk + en ostekjeks uten pålegg
Lunsj: 3 ostekjeks med frokostsalat og agurk
Mellom: en halv atkinsbar med nøtter
Middag: 100g bacon og en stor champingnon
Mellom: 1 Skyr + 2 pølser uten brød (på laksekorttrekninga)
Mellom2: en liten pose baconcrisp
Kvelds: Middagsrester

Det ble nok noen gram karbohydrater for mye, men jeg sprakk heldigvis ikke fullstendig på laksekorttrekninga. Satt i Finnmarkshallen fra halv fem til elleve for å kjøpe kort + holde mamma og Ingvild med selskap. Omringet av vafler, bagetter og appelsinbrus var det en styrkeprøve på linje med KM i styrkeløft. Hadde heldigvis vært forutseende nok til å ta med en skyr, men på grunn av sekretartiatssommel ble ventetiden tre ganger så lang som forventet -så jeg tvang mamma til å kjøpe pølse til meg. Snille mammaen hadde nemlig med seg cash.
Jeg ble forresten trukket ut som nummer 78 til å kjøpe laksekort. Når man vet at flere tusen hadde meldt seg på, var det stort. Datoen ble den samme som i fjor -20. juli, og lakseplassen ble Nedre Stengelsen. I fjor fikk jeg i Øvre Stengelsen. Håper onkel Halvor er fornøyd med det valget. Mamma kjøpte 18. juli i Forbygninga. Det blir sikkert noen koselige dager/netter med bålings og slarvings. Rolf Kristian har også lovet å lære meg litt fluefiske. Lykke til med det, sier nu bare æ.

I dag blir det en slækk lørdag. Må ta oppvasken som har bygd seg opp på kjøkkenet + vaske noen maskiner klær. Kanskje ta litt hjemmespa. Når jeg tenker etter, skriker håret mitt etter ettervekstfiksings.
Tipper det blir lavkarbopizza til mat i kveld. Ooooh jeah!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits