Lånte meg turkamerat

Jeg holdt på å klikke i vinkel og sirkel av hyperaktivitet i formiddag. Hadde skikkelig lyst til å dra å trene, men det var ingen som gadd å bli med -i tillegg var det lenge til treningssenteret åpna. Heldigvis fikk jeg låne den hyperaktive hunden Daisy av ei søndagsdorsk venninne, slik at jeg fikk meg en turkompis.
Jemini for en entusiastisk hund! Den var skikkelig all over the place og dro i alle retninger. Alt var liksom nytt og superspennende og måtte sjekkes ut.
Jeg prøvde febrilsk å lære den å gå fot, men Daisy egnet seg tydeligvis best som trekkhund (for eventyrlystne personer som ikke har noe i mot å bli trekt oppi snøhauger og inni kratt...). Skal ikke se bort i fra at venstrearmen min er blitt litt lengre enn den andre etter å ha gått med Daisy.
Vi brukte litt over en time på rundturen. En frisk fin tur i nydelig vintervær. Det ble til og med en liten spurt opp den siste bakken -og med spurt mener jeg lett jogg, hehe.

Hyper? Jeg?? Se så flink jeg er til å sitte (rakk så vidt å knipse bildet før hun virret videre)Godt med litt frisk luft!!Nå blir det restitusjon og mat før en tur på Spenst i ettermiddag.

4 kommentarer

Diego poblete

07.mar.2010 kl.14:37

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG , KANSJE DU KAN BLI DEN HELDIGE VINNEREN ! VINNEREN BLIR LINKET I DE 3 FØRSTE INNLEGGENE ! :D

Nicca <3

07.mar.2010 kl.14:37

Fin blogg! :D

Bli med i blogg vs blogg? :D

Silje

07.mar.2010 kl.16:22

Så herligt...:D

Var ute på tur med Nero og min søster i dag og... :D Er deilig med hunder som turkammerater...:D

heidinilima

07.mar.2010 kl.18:24

Ja, det er mye koseligere å ha med en hund enn å gå aleine i alle fall. Men neste gang jeg går med en hund, håper jeg det er en som er litt mindre crazy ;D

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits