Svake menneske!

Blæh! Ble litt muggen da jeg merket at tre sett med 6x50kg i benkpress var tungt i dag. Joda, greit nok at det er en halv evighet siden sist jeg benkpresset, men vanligvis skal dette gå lett. Mistenker at det er ketosen som gjør meg mindre eksplosiv og stærsk. Forhåpentligvis kommer styrken tilbake etterhvert, ellers blir jeg kronisk muggen, hehe. Heldigvis har jeg ingen konkurranse i sikte, så jeg slipper egentlig å stresse med maksstyrke, men det er jo surt likevel.
På plussiden er jeg litt mer utholden nå, så det blir nok en del trøing på mølla framover. I dag ble det 20min på tredemølla + litt styrkegreier (Benkpress, nakkepress, frontpress og cabelcross -gidder ikke si kg fordi jeg er så sur).

Lavcarbodag #6
Frokost: Pannekaker (laget av egg og rømme) med bacon og bringebær
Etter første treningsøkt: 26g sukkerfri sjokkis, baconsvor + lightbrus (Veeeeeldig sunt altså...)
Lunsj: Lavkarbopizza med rømmedressing (rømme, majones og hvitløk)
Etter andre treningsøkt: En liter sukkerfri saft
Middag: Koteletter med champignon, blomkål og brokkoli

Gidder ikke telle karber, men har testet at jeg er i ketose.
Vekta går nedover + at jeg føler meg mye bedre i kroppen. Blir mer og mer overbevist om at dette er et kosthold som kroppen setter pris på (ja, bortsett fra sukkerfri sjokkis, brus, saft osv -men det er mest for å fore psyken, hihi)

4 kommentarer

Trine

07.mar.2010 kl.21:32

Hva heter den sukkerfrie sjokoladen du spiser? :)

heidinilima

07.mar.2010 kl.21:48

Den heter Megabite og er fra Sukkerfritt. Type kjekssjokolade. Den inneholder litt 4-5g karbs, men det var verdt det i dag, hihi

Silje

08.mar.2010 kl.19:33

Jeg merket veldig godt at jeg ikke klarte å presse så mye når jeg var i ketose... føler at kroppen trenger litt karbs for å klare å yte det lille siste på styrketreningen...

heidinilima

08.mar.2010 kl.19:55

Jepp, det er nok noe i det. Skal forske litt på det med styrke og ketose og karbs etterhvert, men nå blir det mest vedlikehold styrke (aka pingletrening) og kardio som er i fokus.

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits