Lavkarbo candy

Mange frykter man må gi opp alt snopet når man begynner et lavkarboliv, og strengt tatt burde man det også, men det skal være rom til å kose seg innimellom. Utvalget av sukker(og karbo-)fritt godteri er ikke så stort her til lands, men noe finnes da. På helsekostforetninger kan man finne flere type godsaker, blant annet har jeg falt for Creme Life Classic-dropsene som har en fantastisk fyldig smak av karamell, cappuchino, jordbær og peppermynte. Disse er søtet med isomalt og maltitol.
Også i matbutikken finnes det lovlige søtsaker, og i dag oppdaget jeg noe helt fantastisk fristende rett ved kassa på ica. Etter å ha sjekket at det ikke inneholdt noe skumlere enn maltitol og sukralose, lot jeg Ifas Fruits bippes av kassadama. Vel på plass på kontoret åpnet jeg den rosarøde posen og prøvesmakte et par av de røde bitene. Holy peperoni! Skikkelig fruktig smak av jordbær og bringebær. Pastillene inneholder litt fruktjuice, så en pose på 29g har 2g karbs -men etter mitt skjønn er det velanvendte karbs, haha. De andre posene med store Ifapastiller er også spisanes når man vil ha noe søtt, men ikke vil ha i seg karbs. Noen butikker fører også sjokolade fra Sukkerfritt, men der bør man sjekke karbinnholdet.
OBS OBS: Overdrevent inntak av sukkerfritt godteri kan føre til akutte gasseksplosjoner og midlertidig vektstagnasjon (...men det gjelder vel ved inntak av vanlig godteri også...).
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits