Stiv og støl

Gårsdagens tur med den maniske trekkhunden har ført til stølhet i muskler som ikke har vært støle på evigheter. Spesielt skuldre, rygg og biceps fikk tydeligvis kjørt seg skikkelig, for i dag har jeg følt meg som Olga på åtti. Perfekt! Kardio- og styrketrening i ett!
Dagens trening utgikk med skyhøye kneløft. Ikke bare på grunn av stølheta, men på grunn av overtid på jobbet. Kvelden har istedet blitt brukt til å ligge som et slakt på sofaen og surfe på forskjellige trenings- og kostholdsblogger på jakt etter inspirasjon. Det finnes så mye spennende der ute!

Lavkarbodag #7
Frokost: Kald kottis med hvitløksdip
Lunsj: Varmedisk kottis og avokado
Etter jobb: Avokado
Middag/Kvelds: Kald kottis med hvitløksdip

Vurdering: Kjedelig matdag, men jeg følte meg litt kjip i dag. Utrolig nok hadde jeg ikke ulvehunger etter overtidsjobbinga. Heller tvert i mot, nær sagt. Burde fått i meg mer grøntfor. Mulig jeg eter litt agurk nå i kveldinga for å kompensere. Er skikkelig fysen på frukt, men gurken får duge (Aaaah, grønne druer... gule epler.... faste pærer... kalde klementiner... vannmelon... *sukk*)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits