Minus 2.5kg på en uke

Å gå ned 2.5kg første uka etter kostomlegging er helt greit, ikke fantastisk, men duganes. Det som derimot er ganske gøy er at vektnedgangen har skjedd uten pes. Jeg har ikke sulta, slitt eller veid maten. Jeg har bare spist meg mett på helt vanlig mat. Greit nok at det kreves litt planlegging, men det er det verdt -planlegge må man gjøre uansett om man skal være nøye på kostholdet sitt.
Det er godt å komme over den bøygen som førsteuka ofte er når man skal endre vaner. Fristelsene har stått i kø, men jeg har klart å holde meg unna. Og det skal jeg fortsette å klare.
Det som faktisk har vært tøffest å unngå er frukt, men siden frukt i stor grad bare er fænsi smakstilsatt sukker kan jeg ikke spise det. I alle fall ikke i mengder. Men føkk it; planen er å unne meg et skikkelig fruktmåltid ved hver femte kilo som jeg går ned. Gleder meg allerede (hmmm, klarer jeg å ete en hel vannmelon tro?? hehe)!
Ellers går deler av døgnet for tiden til å lese om lavkarbo og dens fortreffelighet. Så før dere aner det, kommer jeg til å blogge om noe av det i en litt slitsom nyfrelst belærende tone, hehe.

Lavkarbodag #8
Frokost: Lavkarbopizza med hvitløksdip
Lunsj: Bringebæris
Forrett: En stangselleri naturelle
Middag: Nakkekottis med sambal oelek
Dessert: En stangselleri naturelle
Kveldsmat: Middagsrester
Kveldskos: Perletomater

Vurdering: Jeg orket ikke noe særlig lunsj, så det ble bringebæris i stedet for kjøttmat. Lurer på om det funker å gjøre bringebærisen mer næringsrik ved å ha i prottispulver -men da må man finne et prottispulver med rett søtning. Ellers synes jeg at det ble det litt lite grønnsaker i dag. Jeje, det kommer en dag i mårra..

Fristende kveldskosDet har snødd litt her det siste døgnet (utsikt fra kjøkkenvinduet mitt)
.

Én kommentar

Tina Louise

10.mar.2010 kl.00:29

Bra, stå på. (=

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits