Storhandel på helsekosten

Stakk innom helsekosten etter jobb. Hadde egentlig bare planer om å kjøpe Cocosa (kokosfett), men selvsagt havnet det flere ting i bæreposen. Siden sojamelet jeg hadde var gått ut på dato, kjøpte jeg nytt -denne gangen skal jeg prøve den til Proteinfabrikken. Da jeg oppdaget PFs pannekakemix, mååååtte jeg bare ha en boks med det også. Det blir spennende å se/smake om det blir duganes pannekaker av den miksen. Litt karbs var det i den, men 3,1g per porsjon kan jeg leve med. Blåbær-te og "mandelsmør" skal også testes ut.

Lavkarbodag #9
Frokost: Ostekjeks med ost og skinke
Lunsj: Kottis og tomat
Middag: Kyllingvinger
Kvelds: Brie og fenalår med grønnsaker

Vurdering: Helt grei matdag, og middagen var type veldig lettvint -like lettvint som grandis liksom. Som kompensasjon ble kveldsen litt mer fænsi.
Gleder meg til å eksperimentere med det nye stæsjet jeg kjøpte i dag
2 kommentarer

Silje

11.mar.2010 kl.14:22

Mandelsmør er utrolig godt... namm namm...:D

heidinilima

11.mar.2010 kl.16:17

Har aldri smakt det før. er litt usikker på hva jeg skal bruke det til. kanskje det funker til pannekaker? eller på kyllingfilet? her skal det eksperimenteres :D

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits