Gikk på en pannekakesmell

Det er ikke alltid så greit å være kronisk blond... Denne gangen hadde jeg glemt å lese varedeklarasjonen på den pannekakemiksen jeg kjøpte i går skikkelig -og det var jo mildt sagt teit. For den pannekakemiksen inneholdt nemlig plenty of carbs, blandt annet i form av hvetemel og greier. Jadda. Typisk nok oppdaga jeg ikke det før etter at jeg hadde lagd meg en porsjon til frokost.
Note to self: Lese totalinnholdet av carbs -ikke bare sukkermengden (og ikke lat som om det er komma der det ikke skal være kommaer...)
Kjipe greier, for pannekakene var knallgode (det er bare å si ifra om du vil ha en pent brukt boks pannekakemiks)

Til tross for smellen, var jeg i (svak) ketose nå i kveldinga. Hurra for det!

Lavkarbodag #10
Frokost: høykarbo pannekaker med bacon -oooh jeah!
Lunsj: Kveitesalat (Kveite, salatblader, agurk, løk og remulade)
Middag: Kottis med sambal oelek
Kvelds: Alfa Omegas ostekulerI kveld havna jeg på et Winter Garden Party. Rett og slett en fest i en hage. Det er en ei kunstner som arrangerer det, og hun har laget til mange kule skulpturer i plast, is og tre i hagen sin + at andre kunstnere har utstilling der (både smykker, samisk kunst, video osv). I tillegg er det en diger lavvurestaurant hvor man blandt annet kan kjøpe samisk og kvensk mat. Tenkte å dra tilbake dit i morgen og spise kvensk tapas

Dette er en av flere høye skulpturer laget av plast og is.


Også i sentrum er det laget is- og sneskulpturer.

2 kommentarer

Silje

12.mar.2010 kl.14:36

Så kule ting da...:D

kjiipt det der med pannekakemixen...

Ann Helen

16.mar.2010 kl.20:17

Æ vil gjerne ha pannekakemix ;p

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman som er opptatt av lavkarbokosthold. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits