Kvensk lavkarbolunsj

I dag fikk jeg servert kvensk lunsj på Winter Garden Partyet. Heldigvis kunne jeg ved enkle grep gjøre retten lavkarbo ved å droppe brødet og potetsalaten. Den kvenske lunsjen besto da av  bokna lam, speket laks, tørket elgkjøtt og tyttebærrømme. Litt spesielt, men veldig godt. Artig å smake litt på det forfedrene mine spiste for noen generasjoner siden.

Lavkarbodag #11
Frokost: Avokado og fenalår
Lunsj: Kvensk tallerken
Middag: Kyllingfilet med paprika, tomat og sambal oeleksaus
Kvelds: Aner ikke hva det blir. Bringebær kanskje. +. litt friske grønnsaker

Vurdering: Det går helt fint an å spise spennende og variert på lavkarbo.


Tradisjonell kvensk mat spist på reinskinn i en lavvu


Restaurantlavvu midt i sentrum med alle rettigheter. Gotta like that!


Vinterhagen hadde også sitteplasser ute.


...Man kan til og med speed-date :)


...Eller boogey all night long!



Én kommentar

kristin

13.mar.2010 kl.13:38

Heisan og takk for melding på bloggenb.Koslig! Så du er sportsjournalist også? Så kult. Ikkje så altfor mange av oss kvinnelige sportsjournalistar. Eg storkosar meg i rolla. Det gjekk fint på skistadion, Ufatteleg mange "galner" kvinnfolk. Blir utrygt i Lillehammer sentrum ikveld ja.hehe

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkeløfter og strongwoman som er opptatt av lavkarbokosthold. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for håndarbeid og interiør -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits