Kvensk lavkarbolunsj

I dag fikk jeg servert kvensk lunsj p Winter Garden Partyet. Heldigvis kunne jeg ved enkle grep gjre retten lavkarbo ved droppe brdet og potetsalaten. Den kvenske lunsjen besto da av bokna lam, speket laks, trket elgkjtt og tyttebrrmme. Litt spesielt, men veldig godt. Artig smake litt p det forfedrene mine spiste for noen generasjoner siden.

Lavkarbodag #11
Frokost: Avokado og fenalr
Lunsj: Kvensk tallerken
Middag: Kyllingfilet med paprika, tomat og sambal oeleksaus
Kvelds: Aner ikke hva det blir. Bringebr kanskje. +. litt friske grnnsaker

Vurdering: Det gr helt fint an spise spennende og variert p lavkarbo.


Tradisjonell kvensk mat spist p reinskinn i en lavvu


Restaurantlavvu midt i sentrum med alle rettigheter. Gotta like that!


Vinterhagen hadde ogs sitteplasser ute.


...Man kan til og med speed-date :)


...Eller boogey all night long!



n kommentar

kristin

13.mar.2010 kl.13:38

Heisan og takk for melding p bloggenb.Koslig! S du er sportsjournalist ogs? S kult. Ikkje s altfor mange av oss kvinnelige sportsjournalistar. Eg storkosar meg i rolla. Det gjekk fint p skistadion, Ufatteleg mange "galner" kvinnfolk. Blir utrygt i Lillehammer sentrum ikveld ja.hehe

Skriv en ny kommentar

heidinilima

heidinilima

32, Alta

Sportsjournalist, styrkelfter og strongwoman som er opptatt av lavkarbokosthold. I tillegg har jeg en hemmelig interesse for hndarbeid og interir -da av den litt eksentriske stilen. Motto: ALWAYS AIM HIGHER! Du er sterkere enn du tror!

Kategorier

Arkiv

hits